Sunday, November 1, 2009

Yg Dulu Lain, Sekarang Lain...

Kali ni aku nk brcerita ttg khidupan aku masa dulu dan sekarang..
alaa,bukan lama mna pun dlm 2-3thn jea..ngeh3x
dulu
skrg
"pandanglah lihatlah rupa ku yg chantek..."
de perubahan x?de lah nmpk cerah sikit kn..hehehe


dulu
dulu
skrg
ok yg ni pulak team futsal penah aku join..
dr plbagai club ke orange club,pastu ke ala2 kampung club..hahaha
de gak lah sweet memory yg x dpt nk dilupakn..

dulu
skrg
ade nmpk pape yg berlainan x?
monitor je kn berubah..
org ckp, ikut perubahan masa..:)


dulu
skrg
erm..kali ni ape yg laen??
kalo nk thu, 2-2 gmbr ni sama tmpt diambil tp sudah btukar wajah..

ape yg boleh aku simpulkan..
"yg dulu laen, sekarang dh laen.."

1 comments:

Jaj@n said...

weii..nape muke abng ko yg ko letakk..dah la abng ko tu nak kawenn.. tukar2..!!

mcm chare je team futsal ko tu..hahaha

Post a Comment

 


[14].:: s y a [M] s u l ::. © 2008. Design by: Pocket